Beleef een magische zonsondergang op Ibiza

Neem een eiland in de Middellandse Zee waar de zon bijna de hele zomer schijnt en je kunt eigenlijk zeker zijn van de mooiste zonsondergangen die je maar kunt beleven. Ibiza is toevallig zo’n eiland. En wat voor een eiland!

ibiza zonsondergang

Voor elk wat wils. Restaurants, bars, vertier en clubs. Een eiland vol zon en strand. Compleet met alle denkbare watersport mogelijkheden. Zeilen, kanoën, speedboot varen, suppen, snorkelen en duiken zijn maar een paar van de mogelijkheden. Alles heeft met de prachtige, blauwe zee te maken. Net zoals de beroemde zonsondergangen van Ibiza.

De mooiste zonsondergang op Ibiza gezocht

Zoals je waarschijnlijk wel weet komt de zon op in het oosten en gaat hij onder in het westen. Dus, waar moet je zijn voor de echt allermooiste zonsondergangen van het eiland? In het westen. De meest bekende plek voor wat de zonsondergang op Ibiza betreft is Café del Mar in San Antoni de Portmany. In en rond deze stad heb je sowieso veel keus uit bars, clubs en restaurants die een perfecte plek zijn voor mooie zonsondergangen. Enig nadeel is dat het er misschien wat druk kan zijn om de echte magie van de ondergaande zon te voelen.

Rustigere, romantische zonsondergang op Ibiza

Even zoeken misschien, maar dan kun je ook in alle rust genieten van een zonsondergang op Ibiza. Gewoon ergens op een zelf uitgekozen rots of op een stil strand. Maar je kunt ook naar de stranden waar wel mensen zijn, maar waar de sfeer toch magisch is tijdens de zonsondergang. Denk hierbij aan plaatsen zoals Cala d’Hort. Met een prachtig uitzicht op het eilandje Es Vedra. Of ga naar Cala de Benirrás. Dit is ook al zo’n een ideale plek voor de zonsondergang. Met op zondagavonden ritmische trommelmuziek in bijpassende helemaal relaxte hippiestijl tijdens de zonsondergang. Mooier wordt het niet.

Comments are closed.