Sunny Cars Ibiza

We vergelijken constant de service, prijzen en beschikbaarheid van autoverhuurders op Ibiza, zodat we jou advies kunnen geven over de beste deals. Hierbij is de prijs heel belangrijk, maar zeker ook de voorwaarden en klantvriendelijkheid. Hier behandelen we de ervaringen met auto huren op Ibiza bij Sunny Cars.

Flexibel blijven tot op het laatste moment? Bij Sunnycars is sinds de coronacrisis de ‘flex service‘ gratis inbegrepen! Hierdoor loop je geen enkel risico als je boeking onverhoopt niet door kan gaan.

✔ Kosteloos je boeking wijzigen.
✔ Gratis annuleren tot 1 uur voor huuraanvang
✔ Gegarandeerde terugbetaling van de huursom bij code oranje


Kleine auto vanaf 15 euro per dag (inclusief verzekering)*
Bij Sunny op Ibiza boek je momenteel zeer voordelig en betrouwbaar. De prijzen van Sunny zijn nóg scherper als je er voor kiest om je auto op het vliegveld op te halen met shuttleservice. Laat je niet foppen door prijzen bij ander verhuurders: Sunny Cars is vrijwel de enige die met all-inn prijzen werkt en waarbij verzekerd bent van uitstekende verzekering. Het is zelfs mogelijk om zonder creditcard te boeken!

Informatie over Sunny Cars

Sunny Cars is een Duitse organisatie die bemiddelt tussen huurders en verhuurders. Ze doen dit op grote schaal en hierdoor profiteer jij als huurder van inkoop voordeel!

Sunny Cars krijgt op Ibiza gemiddeld een beoordeling van 4,8 (van 5) en dit is een zeer hoge score. Ze krijgen zo’n goede beoordeling omdat het huren van een auto zeer voordelig is, maar vooral ook omdat ze werken met all-inclusive prijzen die zeer transparant zijn. Er zijn nooit verborgen kosten.

In tegenstelling tot veel andere verhuurders op Ibiza werken ze op transparante wijze. Geen gedoe aan de balie met schimmige verzekeringen en verborgen kosten. En als er wat is, dan zijn ze 24/7 bereikbaar.

Wat Sunny Cars ook bijzonder maakt is dat de enige verhuurder op Ibiza is die de mogelijkheid heeft om zonder creditcard een auto te huren. Hiervoor betaal je een kleine toeslag en dit is uitsluitend mogelijk bij bepaalde kantoren, maar het is een uitstekende oplossing als je geen creditcard hebt of een laag limiet.

Sunny Cars Ibiza Logo

Omdat Sunny Cars Ibiza een bemiddelaar is, kun je auto’s huren op het hele eiland. Het is zelfs mogelijk om je auto te laten afleveren bij je hotel of resort. Ze beschikken over een enorme vloot met vele verschillende modellen, variërend van kleine auto’s tot luxere uitvoeringen zoals cabrio’s en jeeps. Alle auto’s zijn van een recent bouwjaar en beschikken over airconditioning.

TIP!
Als je het geen probleem vindt om vanaf het vliegveld van Ibiza een shuttlebus van 5-10 minuten te pakken naar je autoverhuurbedrijf, dan kan dit veel geld schelen! Selecteer dan bij ophaallocatie: shuttleservice.

Zoals bij alle autoverhuurders, is het ook bij Sunny cars van belang dat je -zeker in het hoogseizoen- tijdig reserveert. Het aanbod van huurauto’s op Ibiza is beperkt en als je te lang wacht, dan schieten de prijzen omhoog door schaarste. Doorgaans adviseren we minimaal 2-3 maanden van te voren te boeken. In het naseizoen is dit 1-2 weken. Het loont altijd om online te reserveren, binnenlopen bij een lokaal kantoor en dan een ‘last-minute prijs’ krijgen is helaas een mythe. Dat pakt vrijwel altijd ongunstig uit.

Sunny Cars Ibiza
  • Prijs
  • Beschikbaarheid
  • Service
  • Kwaliteit
4.8

Samenvatting

Sunny Cars is een zeer betrouwbare en transparante verhuurder op Ibiza. Géén verborgen kosten en schimmige service. Wij bevelen Sunny van harte aan!

Contactgegevens

Nederlands hoofdkantoor
Diakenhuisweg 21
2033 AP Haarlem

Tel: +31 23 – 5 699 690

Werkdagen: 09:00 – 20:00
Weekeinde: 09:00 – 17:30

In geval van nood is Sunny Cars Ibiza 24/7 bereikbaar

Website:
Klik hier