Auto huren op Ibiza bij Sunny Cars

SunnyCars Gemiddelde beoordeling: 4.7 van 5 gebaseerd op 4 beoordelingen.

We vergelijken constant de service, prijzen en beschikbaarheid van autoverhuurders op Ibiza, zodat we jou advies kunnen geven over de beste deals. Hierbij is de prijs heel belangrijk, maar zeker ook de voorwaarden en klantvriendelijkheid. Hier behandelen we de ervaringen met auto huren op Ibiza bij Sunny Cars.

Direct jouw beste deal bij Sunny Cars bekijken? Klik hier!

Sunny Cars is een Duitse organisatie die bemiddelt tussen huurders en verhuurders. Ze doen dit op grote schaal en hierdoor profiteer jij als huurder van inkoop voordeel!

Sunny Cars krijgt gemiddeld een beoordeling van 4,8 (van 5) en dit is een zeer hoge score. Ze krijgen zo’n goede beoordeling omdat het huren van een auto zeer voordelig is, maar ook omdat ze werken met all-inclusive prijzen die zeer transparant zijn. Er zijn nooit verborgen kosten.

Verder zijn ze de enige verhuurder op Ibiza die de mogelijkheid bieden om zonder creditcard een auto te huren. Hiervoor betaal je een kleine toeslag en dit is uitsluitend mogelijk bij bepaalde kantoren, maar het is een uitstekende oplossing als je geen creditcard hebt of een laag limiet.

Sunny Cars Ibiza Logo

Omdat Sunny Cars Ibiza een bemiddelaar is, kun je auto’s huren op het hele eiland. Het is zelfs mogelijk om je auto te laten afleveren bij je hotel of resort. Ze beschikken over een enorme vloot met vele verschillende modellen, variërend van kleine auto’s tot luxere uitvoeringen zoals cabrio’s en jeeps.
Alle auto’s zijn van een recent bouwjaar en beschikken over airconditioning.

In het boekingsproces kun je aangeven of je een kinderzitje of navigatiesysteem wilt huren.

Zoals bij alle autoverhuurders, is het ook bij Sunny cars van belang dat je -zeker in het hoogseizoen- tijdig reserveert. Het aanbod van huurauto’s op Ibiza is beperkt en als je te lang wacht, dan schieten de prijzen omhoog door schaarste. Doorgaans adviseren we minimaal 2-3 maanden van te voren te boeken. In het naseizoen is dit 1-2 weken. Het loont altijd om online te reserveren, binnenlopen bij een lokaal kantoor en dan een ‘last-minute prijs’ krijgen is helaas een mythe. Dat pakt vrijwel altijd ongunstig uit.

Geweldig!!

★★★★★
5 5 1
Uitstekende service en lage prijzen. Hier ga ik vaker boeken!

Geen creditcard nodig

★★★★☆
4 5 1
Auto reserveren en meteen duidelijk wat de kosten zijn. Ook geen creditcard nodig!

Goed geregeld

★★★★★
5 5 1
Doen wat ze zeggen! Uitstekende afhandeling van kleine schade.
Comments are closed.