Rentalcars Ibiza

Op een website over autoverhuur op Ibiza mag natuurlijk Rentalcars Ibiza niet ontbreken. Dit is één van de grootste autoverhuurplatforms ter wereld en vanwege de enorme schaal waarop ze werken kun je soms hele goede deals scoren bij Rentalcars.com. Lees verder om te ontdekken hoe ook jij goedkoop kunt huren bij Rentalcars Ibiza.

Kleine auto vanaf 10 euro per dag
Boek bij ’s werelds grootste verhuurbemiddelaar en krijg een laagste prijs garantie! De prijzen van Rentalcars.com zijn heel scherp, maar let op: extra’s zijn vaak niet inbegrepen. Bekijk dus goed wat je nodig hebt. Zoals extra verzekering en navigatie.

Over Rentalcars.com

Van grote namen tot lokale specialisten; Rentalcars Ibiza maakt met heel veel autoverhuurders afspraken, zodat ze jou de beste prijs kunnen bieden. Het is goed om je te beseffen dat Rentalcars een bemiddelingswebsite is, die geen eigen auto’s heeft. Als je bij Rentalcars boekt, dan sta je alsnog bij de balie van bijvoorbeeld Sixt of Goldcar, maar gek genoeg voor vaak een betere prijs dan dat je direct boekt. Dit komt omdat de schaal waarop Rentalcars Ibiza inkoopt echt gigantisch is.

Rentalcars.com is onderdeel van Priceline, waaronder bijvoorbeeld ook Booking.com en Agoda vallen. Een grote organisatie dus, die veel onderhandelingskracht heeft. Zo zorgen ze er bijvoorbeeld voor dat je altijd in een auto van een recent bouwjaar rijdt, met uitgebreide opties waaronder in ieder geval airconditioning.

Ervaringen Rentalcars Ibiza

De bezoekers van deze website waarderen Rentalcars Ibiza met 4,5 sterren (van 5) en dat is een hele goede score. Belangrijkste reacties zijn dat de prijzen scherp zijn en het service niveau hoog. Enige opmerking is dat een uitgebreide verzekering een extra optie is die niet goedkoop is. Dat is anders dan bij Sunnycars, zij werken met all-inclusive prijzen.

Hoe boek je?

Als je boekt bij Rentalcars Ibiza, dan heb je in elke geval een creditcard nodig. Hiermee doe je een aanbetaling en betaal je uiteindelijk ook de borg aan de balie op Ibiza. Je kunt eventueel tegen een kleine vergoeding de borg verlagen of zelfs helemaal afkopen.

Ondanks dat Rentalcars een hele grote organisatie is, is het ook hier belangrijk om niet te lang te wachten met reserveren. Op Ibiza is het aantal huurauto’s groot, maar niet onbeperkt. Op het moment dat er schaarste ontstaat, dan schieten de prijzen omhoog.

Tip!
Boek ruim van te voren om er zeker van te zijn dat er een auto van jouw keuze beschikbaar is en tegen de juiste prijs. Het is een illusie dat je goede last-minute deals kunt scoren. Deze pakken vaak niet gunstig uit.

Extra mogelijkheden bij Rentalcars Ibiza

Je kunt er voor kiezen om met de shuttle service van je accomodatie naar je verblijf te reizen en dan je huurauto voor je deur af te laten leveren. Zo hoef je de auto niet voor je volledige vakantiehuur te boeken, maar alleen op de dagen dat je het eiland wil verkennen.

Sunny Cars Ibiza
  • Prijs
  • Beschikbaarheid
  • Service
  • Kwaliteit
4.5

Samenvatting

Rentalcars is de grootste aanbieder van huurauto’s op Ibiza. Zeer scherpe prijzen en extra opties tegen meerprijs.

Contactgegevens

Nederlands klantsenservice nummer Rentalcars.com
Tel: 020 718 2541
Internationaal: +3120 718 2541

Zaterdag10:00 – 18:30 CEST
Zondag10:00 – 18:30 CEST
Maandag09:00 – 17:30 CEST
Dinsdag09:00 – 17:30 CEST
Woensdag09:00 – 17:30 CEST
Donderdag09:00 – 17:30 CEST
Vrijdag09:00 – 17:30 CEST

Website:
Klik hier