Overzicht verhuurbedrijven

Op Ibiza is het huren van een auto soms lastig door het immens grote aanbod van de vele verhuurbedrijven. In ons overzicht verhuurbedrijven hebben wij de meest betrouwbare verhuurders handig op een rij gezet zodat u eenvoudig de prijzen kunt vergelijken.

Rentalcars VergelijkRental Cars is ‘s werelds grootste autoverhuurwebsite en heeft deals met vrijwel alle verhuurders. Vanwege de grote schaal kun je hier enorm voordelig boeken. Laagste prijs garantie!

Centauro VergelijkSpaanse verhuurder die landelijk actief is met een gigantische vloot. Zeer lage prijzen, maar in het hoogseizoen niet altijd beschikbaar. Uitstekende service!

SunnSunny Cars is een Duitse vergelijkings website, die bekend staat om de scherpe prijzen en geweldige service. Je kunt hier zelfs zonder creditcard reserveren!

Alamo IbizaAlamo is een wereldwijde autoverhuurder, die zeer goed bekend staat. Hier kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Regelmatig verkozen tot beste verhuurder van het eiland!

Sixt IbizaSixt staat garant voor uitstekende service, gloednieuwe auto’s en relatief lage prijzen. Boek je vaker bij Sixt? Dan krijg je extra voordeel.

Overzicht Verhuurbedrijven Ibiza

Disclaimer: Wij besteden veel aandacht aan het updaten van ons overzicht verhuurbedrijven. Het is echter mogelijk dat wij nog niet beschikken over de laatste informatie. Onze excuses hiervoor. Bij de prijsvergelijking gaan we uit van de goedkoopste huurauto met een degelijke schadeverzekering. Niet alle lokale verhuurbedrijven staan in dit overzicht, omdat ze geen scherpe aanbiedingen hebben of niet de juiste (en veilige) voorwaarden.