Op Ibiza is het huren van een auto soms lastig door het gigantische aanbod van de vele verhuurbedrijven. Vul hieronder uw reisgegevens in en vergelijk eenvoudig de beste aanbiedingen op Ibiza.

Sunny Cars ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sunny Wij hebben Sunny Cars verkozen tot beste verhuurder van Ibiza. Ze hebben (in tegenstelling tot veel lokale verhuurders) uitstekende huurvoorwaarden, een zeer uitgebreide verzekering en all-in prijzen. Je komt niet voor verrassingen te staan en de service is geweldig. Kortom, als je een onbezorgde vakantie wil hebben: Niet twijfelen. Gewoon bij Sunny Cars boeken.

  • Laagste all-inclusive prijzen van Ibiza
  • 100% verzekerd, terugbetaling eigen risico inbegrepen!
  • Geen reserveringskosten
  • Standaard 14 dagen in optie
  • 24/7 noodnummer

Rental Cars ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
RentalCarsBij RentalCars vergelijk je eenvoudig de prijzen van tientallen (lokale) verhuurders. Hierdoor kunnen ze een laagste prijs garantie geven. Je kunt kiezen uit vele verschillende ophaallocaties en het is ook mogelijk bij Rentalcars.com te boeken als je 21-23 jaar bent. Let op: Vaak is een uitgebreide verzekering en extra services niet inbegrepen. Bij Rentalcars kun je kiezen uit vele verschillende

  • Laagste prijs garantie
  • Tegen bijbetaling uitgebreide verzekering
  • Gratis annulering

auto verhuur vergelijken ibiza

Disclaimer: Wij besteden veel aandacht aan het updaten van ons overzicht verhuurbedrijven. Het is echter mogelijk dat wij nog niet beschikken over de laatste informatie. Onze excuses hiervoor. Bij de prijsvergelijking gaan we uit van de goedkoopste huurauto met een degelijke schadeverzekering. Niet alle lokale verhuurbedrijven staan in dit overzicht, omdat ze geen scherpe aanbiedingen hebben of niet de juiste (en veilige) voorwaarden.

Deze tool is ontwikkeld samen met onze partner rentalcars.com. Zo kunt u profiteren van lage prijzen, uitstekende service én laagste prijs garantie! Als u klikt op ‘zoeken’ dan leiden we u naar de pagina van rental cars waar alle informatie over het huren van een goedkope auto op Ibiza te vinden is en waar u direct kunt boeken.