Wil jij graag een jeep huren op Ibiza?

Wil je meer zien dan je hotel of resort en kennismaken met het achterland van Ibiza? Dan huur je tijdens je vakantie natuurlijk een auto! Wil je écht op avontuur en ook de meest afgelegen uithoeken ontdekken? Dan is een jeep huren op Ibiza van harte aanbevolen!

⏱ Direct de goedkoopste jeep op Ibiza huren? Scroll naar beneden en klik op de knop onderaan dit artikel!

Het ultieme vrijheidsgevoel

Behalve dat je echt álle plekjes van het eiland kunt ontdekken, komt een jeep met nog meer voordelen. Een jeep huren op Ibiza bezorgt jou namelijk ook het ultieme vakantie- en vrijheidsgevoel! Vaak kun je het dak van de jeep afhalen en je zit lekker wat hoger, waardoor je nog meer van het prachtige eiland kunt zien. De Spaanse zon op je gezicht en de wind in je haren maken het plaatje compleet. 

Parkeren bij een afgelegen strand? Geen probleem!

Er zijn vele afgelegen stranden te ontdekken op Ibiza, maar een groot aantal zijn lastig te bereiken met een normale auto. Uit eigen ervaring kunnen we je vertellen dat een 4×4 dan heel prettig is. Het is echt heel leuk om op deze manier de verborgen stranden van Ibiza te ontdekken. Zeker in het hoogseizoen kan dit echt een verademing zijn.

SUV, Jeep of terreinwagen?

Ook de naam SUV (Sports Utility Vehicle) wordt soms ook voor een terreinwagen gebruikt. Dat klopt eigenlijk niet, want een SUV lijkt qua uiterlijk weliswaar sterk op een robuuste terreinwagen, dit wil niet per definitie zeggen dat het een echte terreinwagen is. Sterker nog, meestal heeft een SUV geen 4×4 aandrijving. Dat betekent dus dat je er op ruig terrein niet meer aan hebt dan een gewone auto. Wil jij dus bijvoorbeeld het groene, ongerepte binnenland doorkruisen? Let dan goed op dat je een auto huurt met 4×4 aandrijving!

Huur een Jeep Wrangler

Veel mensen die een terreinauto willen huren op Ibiza, hebben hier bijvoorbeeld een Suzuki Jimny voor in gedachten, maar deze zijn bijna niet beschikbaar op Ibiza. Een model dat goed verkrijgbaar is, is de Jeep Wrangler. Een fantastisch krachtige 4×4, waar je het dak volledig af kunt halen. Dit is echt het droombeeld wat je hebt bij het rijden van een Jeep door het Spaanse achterland!

Jeep Wrangler huren op Ibiza

Je boekt een Jeep Wrangler bij Rentalcars.com door je reisdata in te voeren, je afhaallocatie (luchthaven) en vervolgens de categorie SUV te selecteren. In het overzicht staat de Jeep Wrangler er dan bij.

Vanaf welke leeftijd kun je een jeep huren op Ibiza?

Een jeep huren op Ibiza kan bij verschillende verhuurders vanaf de leeftijd van 21 jaar. Sommige verhuurders hanteren een ondergrens van 23 jaar. Weer andere verhuurders tillen zwaarder aan het aantal jaar ervaring. Hanteert de verhuurder van jouw keuze geen ervaringseisen, maar een minimumleeftijd, dan is de kans groot dat je toch nog een extra toeslag moet betalen. Het risico onder jonge rijders ligt namelijk hoger dan onder oudere bestuurders. Daarnaast kan er voor een jeep huren op Ibiza ook een maximumleeftijd gelden. Voor meer informatie, lees ons artikel over de leeftijd en een auto huren op Ibiza.

Beste aanbieder voor een terreinwagen op Ibiza: Rentalcars

Ben je van plan een jeep te huren op Ibiza en ben je op zoek naar een helder overzicht van alle mogelijkheden? Dan kan Rentalcars.com je een behoorlijk eind op weg helpen. Deze vergelijkingssite beschikt over up-to-date informatie van talloze autoverhuurders op wel meer dan 60.000 locaties wereldwijd. De website brengt je in contact met gerenommeerde verhuurders als Alamo, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt en Thrifty. Behalve met grote, internationale verhuurders werkt Rentalcars ook samen met kleine, lokale verhuurders. Let er wel op, dat verschillende verhuurders ook verschillende voorwaarden kunnen hanteren voor een jeep huren op Ibiza. 

Een jeep huren op Ibiza? Boek op tijd!

Wil je een jeep huren op Ibiza, leg je voertuig dan zo snel mogelijk vast. Zeker in het hoogseizoen vindt er bij veel autoverhuurders een stormloop plaats. Des te langer je dus wacht, des te minder keuzemogelijkheden je zult hebben. In het specifieke geval van jeeps, oftewel terreinwagens, geldt dit advies nog wat sterker.

Een groot deel van de autoverhuurders heeft voornamelijk compacte auto’s en gezinsauto’s in hun aanbod. Leg de huur van je jeep dus zo snel mogelijk vast om te voorkomen dat je naast grijpt.