Auto huren zonder creditcard op Ibiza

Bij vrijwel alle autoverhuurders op Ibiza heb je een creditcard nodig om een auto te kunnen reserveren. Ten eerste omdat je hier vooraf mee moet boeken, en ten tweede om dat er ter plekke een borg wordt gereserveerd op je creditcard. Deze kan oplopen tot ongeveer 1000 euro per auto. In dit artikel leren we je hoe je kunt auto huren zonder creditcard op Ibiza!

Maar wat moet je nou doen als je geen creditcard hebt, en toch een auto wilt huren?

Let op
Graag uw aandacht voor lokale verhuurders die huurders een contante borg laten betalen. Helaas zijn er vele gevallen bekend van contante borg die -om vage redenen- niet of slechts gedeeltelijk werd terugbetaald. Ons advies is om nooit contante borg achter te laten, maar altijd te werken met credio

Op Ibiza is er één goede mogelijkheid om een auto te reserveren als je geen creditcard hebt. Dit is gelukkig tevens ook een van de goedkoopste en meest betrouwbare autoverhuurders.

Sunny Cars is een Duitse organisatie die gespecialiseerd is in autoverhuur over de hele wereld. Ze maken zeer scherpe prijsafspraken en als een klant geen creditcard heeft dan staan ze zelf garant.

Wil je auto huren zonder creditcard op Ibiza? Volg dan de onderstaande stappen.

1:Klik op de onderstaande button (Er opent een nieuw scherm)

2: Typ Ibiza luchthaven in het veld ‘ophalen’.

3: Selecteer Geen voorkeur bij ‘Hoe wil je de auto ophalen’

4: Selecteer wanneer je de auto wilt huren en klik op Zoek huurauto’s

5: In het volgende scherm moet je in de linkerkolom Geen waarborg bij de optie ‘servicepakket’

Nadat je bovenstaande stappen hebt genomen krijg je een overzicht te zien met de beschikbare huurauto’s die te reserveren zijn zonder waarborgsom te reserveren op je creditcard.

Voor zover bij ons bekend is dit de enige manier om een auto te huren zonder creditcard. Je betaalt een kleine toeslag, maar deze is te verwaarlozen door de zeer scherpe prijzen van Sunny cars.

Wij raden aan om lang van te voren te reserveren, omdat het aantal huurauto’s op Ibiza enigszins beperkt is. Dit is nog sterker het geval tijdens vakantieperiodes, dus wacht niet te lang.