Auto huren zonder creditcard op Ibiza

Bij vrijwel alle autoverhuurders op Ibiza heb je een creditcard nodig om een auto te kunnen reserveren.

Ten eerste omdat je hier vaak vooraf mee moet boeken, en ten tweede om dat er ter plekke een borg wordt gereserveerd op je creditcard. Deze kan oplopen tot ongeveer 1000 euro per auto.

In dit artikel leren we je hoe je kunt auto huren zonder creditcard op Ibiza!

❗️Graag uw aandacht voor lokale verhuurders die klanten een contante borg willen laten betalen. Helaas zijn er vele gevallen bekend van contante borg die -om vage redenen- niet of slechts gedeeltelijk werd terugbetaald. Ons advies is om nooit contante borg achter te laten, maar dit te doen met een credit-of debitcard OF natuurlijk gebruik te maken van onze werkwijze.


Maar waar kun je dan wel zonder creditcard een auto huren op Ibiza?

Op Ibiza is er één goede mogelijkheid om een auto te reserveren als je geen creditcard hebt. Bij Sunny cars kun je namelijk met een hele lage of zelfs zonder waarborgsom een auto reserveren.

Sunny Cars is een Duitse organisatie die gespecialiseerd is in autoverhuur over de hele wereld. Ze maken zeer scherpe prijsafspraken en als een klant geen creditcard heeft dan staan ze zelf garant. Dit bedrijf is gelukkig ook één van de goedkoopste en meest betrouwbare autoverhuurders.

Wil je auto huren zonder creditcard op Ibiza? Zo werkt het:

Stap 1: Klik op de onderstaande button (Schrik niet, er opent een nieuw scherm)


Stap 2: Selecteer in het veld ‘ophalen’ > Ibiza luchthaven

Stap 3: Selecteer bij ‘ophaallocatie’ > Geen voorkeur

Boeken zonder creditcard op Ibiza

Stap 4: Voer de data in wanneer je de auto wil huren en klik op ‘zoek huurauto’s


Stap 5: Selecteer in het volgende scherm, links in het menu bij ‘services’ de optie ‘Geen waarborg‘.

Geen waarborg of creditcard op Ibiza

Nadat je bovenstaande stappen hebt genomen krijg je een overzicht te zien met de beschikbare huurauto’s die te reserveren zijn zonder waarborgsom te reserveren op je creditcard.

Coronavirus update:
Bij Sunnycars krijg je GRATIS ‘flex service‘ bij je boeking op Ibiza. Hierdoor loop je geen enkel risico als je boeking onverhoopt niet door kan gaan.

✔ Kosteloos je boeking wijzigen.
✔ Gratis annuleren tot 4 uur voor huuraanvang
✔ Gegarandeerde terugbetaling van de huursom bij code oranje

Let ook hier op:

In sommige gevallen kun je (op aanvraag) er ook voor kiezen om een contante waarborg achter te laten. In tegenstelling tot lokale verhuurders is dit wél veilig, Sunny Cars staat garant.

auto huren zonder creditcard

Voor zover bij ons bekend is dit de enige manier om een auto te huren zonder creditcard. Je betaalt een kleine toeslag, maar deze is te verwaarlozen door de zeer scherpe prijzen van Sunny cars.

Wij raden aan om lang van te voren te reserveren, omdat het aantal huurauto’s op Ibiza enigszins beperkt is. Dit is nog sterker het geval tijdens vakantieperiodes, dus wacht niet te lang.