Auto huren Ibiza: Hertz Review

Wil je een auto huren op Ibiza bij Hertz, dan ben je aan het goede adres. In dit artikel lees je over ervaringen met Hertz Ibiza en geven we tips hoe je zo goedkoop mogelijk kunt boeken.

Corona virus update: Bent u huiverig om een auto te reserveren ten tijde van de Corona crisis? Maakt u zich geen zorgen. De meeste boekingen zijn kostenloos te annuleren als reisadviezen veranderen of als uw reisplannen veranderen. Op deze website leest u meer: Corona en auto huren


Kleine auto vanaf 30 euro per dag (inclusief verzekering)*
Hertz is een grote betrouwbare verhuurder met uitstekende service en heldere prijzen. Het is niet de goedkoopste aanbieder, maar je krijgt uitstekende service en voorkomt gedoe. Hertz biedt veel extra mogelijkheden zoals het bijhuren van autostoeltjes, navigatie, auto ophalen bij de aankomsthal van het vliegveld enz. Wat ons betreft een absolute aanrader als je zorgeloos wilt genieten van je vakantie op Ibiza!

Over Hertz op Ibiza 

Hertz is met vestigingen in ruim 150 landen de grootste verhuurder van voertuigen ter wereld. De vestigingen bevinden zich voornamelijk op vliegvelden en in stadscentra. Het Spaanse eiland Ibiza behoort tot de topbestemmingen van het wereldwijd opererende verhuurbedrijf.

Ga jij je auto huren op Ibiza bij Hertz? Dan kun je het makkelijkst je auto afhalen bij aankomst op het vliegveld. Hier zit het grootste kantoor van Hertz en je hebt keuze uit vele verschillende merken en typen in de categorieën compact, midsize, SUV en personenbusjes. Behalve het huren van een handgeschakelde auto, is het uiteraard ook mogelijk om voor een automaat te kiezen. Wil je een jeep huren? Kijk dan hier: Jeep huren op Ibiza

Hert Ibiza Auto Huren

De laagste prijsgarantie

Bij Hertz geldt een laagste prijsgarantie. Boek je jouw huurauto of ander voertuig via de website van Hertz en vind je daarna elders een lagere prijs voor een Hertz-voertuig? Dan zal Hertz niet alleen deze lage prijs hanteren, maar je ook nog eens van een extra korting van 10% voorzien. Over de voorwaarden en procedure hieromtrent lees je uitgebreid op de website. Ga je een auto huren op Ibiza bij Hertz, dan kun je jezelf wat prijs betreft dus nooit in de vingers snijden. 

Flexibel in annuleren en wijzigen

Net zoals in het dagelijks leven, kunnen ook de plannen wat betreft je vakantie onverwacht of op het laatste moment veranderen. Hertz gaat daar flexibel mee om. Daarom hanteert het verhuurbedrijf tot twee dagen vóór de ophaaldatum geen annulerings- of wijzigingskosten. Veranderen je vakantieplannen of moet je de autohuur door externe factoren veranderd of geannuleerd worden? Bij het auto huren op Ibiza bij Hertz is dat dan geen probleem. Als de annulering niet later dan twee dagen vóór de ophaaldatum (voor middernacht) plaatsvindt, kun je rekenen op een volledige terugbetaling. 

De mogelijkheid van het afkopen van een eigen risico

Veel vakantiegangers vinden het spannend om een grote, kostbare auto mee te krijgen bij een autoverhuurbedrijf. Wil jij een auto huren op Ibiza bij Hertz, dan zorgt de SuperCover optie ervoor dat jij vol vertrouwen de auto instapt. Er kan je niets gebeuren, want de verzekering is tot in de puntjes geregeld. De standaard verzekering van Hertz omvat een schade- en diefstal dekking. Daar geldt echter wel een verplicht eigen risico voor. Met de SuperCover koop je dit af, zodat je in echt geen enkel geval hoeft te betalen. 

Auto huren op Ibiza = Vroeg boeken!

Wil je een auto huren op Ibiza bij Hertz, dan is het van belang je te realiseren dat je dit het beste zo vroeg mogelijk kunt doen. Des te later je reserveert, des te duurder het wordt. Op Ibiza geldt er een minimumleeftijd van 21 jaar voor autoverhuur. Ook is er een creditcard op naam van de hoofdbestuurder nodig. Onthoud dat de natuur in Ibiza op sommige plekken behoorlijk ruig is. Wil je de mooiste, verborgen plekjes ontdekken? Huur dan niet de allerkleinste auto, maar ga dan voor een iets robuuster model. 

Auto Huren Hertz Ibiza contactgegevens

Ga jij je auto huren op Ibiza bij Hertz, dan haal je deze op het vliegveld op. Het precieze adres van de vestiging op de luchthaven is:

Hertz Ibiza, Aeropuerto de Ibiza, 07800 Ibiza.
Het lokale telefoonnummer is +34 971 809178

De verhuurlocatie van Hertz op het vliegveld is zeven dagen per week geopend van 07.00 ’s ochtends tot middernacht. 

Hoofdkantoor Nederland
Siriusdreef 62
2132 WT Hoofddorp

Telefoonnummer
+31 23 5670747

Openingstijden
maandag – vrijdag: 08.00 – 17.00
zaterdag – zondag: gesloten

Website
https://www.hertz.nl