Goldcar Ibiza

Goldcar komt steeds vaker naar voren als gewaardeerde autoverhuurder op Ibiza. Dit dankzij zijn scherpe prijzen, uitgebreide wagenpark en diverse vernieuwende opties.

Kleine auto vanaf 15 euro per dag (incl. verzekering)*
Steeds meer mensen boeken bij Goldcar vanwege de superscherpe prijzen. Op Ibiza kun je dan ook écht voor een prikkie een auto huren, maar let op; De prijzen die je ziet zijn niet inclusief verzekering. Als je een ervaren rijder bent en je durft dat risico te nemen, dan is dat uiteraard geen probleem. Anders kun je beter een (beperkte) verzekering bij boeken. Tevens veel extra mogelijkheden zoals autostoeltjes, navigatie, auto ophalen in de aankomsthal enz.

Over Goldcar

Goldcar is in Spanje een van de marktleiders op het gebied van autoverhuur. Het bedrijf heeft ruim dertig jaar ervaring in deze sector. Behalve in Spanje is het verhuurbedrijf in nog tien andere Europese landen actief, waaronder in ons eigen land. Ga je een auto huren op Ibiza bij Goldcar, dan heb je de keuze uit een zeer groot wagenpark. Zo bestaan er meer dan genoeg mogelijkheden wat betreft kleine, economische modellen, maar ben je ook voor een SUV of bestelwagen aan het juiste adres bij Goldcar. 

Goldcar Autoverhuur

Key ’n go: de snelste manier om je vakantie te beginnen

Wanneer je eenmaal op je vakantiebestemming bent geland, wil je het vliegveld zo snel mogelijk verlaten. Ga jij je auto huren op Ibiza bij Goldcar? Dan weet je zeker dat je vakantie binnen een mum van tijd echt begint. Kies je namelijk voor de Key ’n go service van Goldcar, dan hoef je niet in de rij te staan om de autosleutels op te halen. In plaats daarvan handel je alles snel af bij een automaat. 

Borg betalen met debetkaart

Wil jij je auto huren op Ibiza bij Goldcar? Dan hoeft het geen belemmering te vormen als je geen creditcard hebt. Dit in tegenstelling tot veel andere verhuurbedrijven, die zonder een creditcard geen auto aan je verstrekken. Naast een creditcard accepteert Goldcar namelijk ook debetkaarten (normale bankpas). Onthoud wel, dat Goldcar Ibiza geen bedrag als borgsom kan blokkeren zoals normaal gesproken bij een creditcard het geval is. In plaats daarvan wordt de borg tijdelijk van je rekening afgeschreven. Lever je de auto weer zonder schade in, dan krijg je het bedrag in zijn geheel teruggestort. 

De mogelijkheid om het eigen risico af te kopen

Vrijwel iedereen die ooit op zijn vakantiebestemming achter het stuur van een huurauto is gekropen, herkent het gevoel. Je bent er niet helemaal zeker van of alles wel is verzekerd. De kleine lettertjes kunnen in het buitenland nogal wat vragen oproepen. Besluit je een auto te huren op Ibiza bij Goldcar, dan maak je aan deze onzekerheid een eind. Kies je namelijk voor de Relax Dekking, dan komt het eigen risico te vervallen en zijn eventuele schade en het gebruik van pechdiensten inbegrepen. 

Check de bestuurdersleeftijd en supplementen

Ga jij je auto huren op Ibiza bij Goldcar, onthoud dan dat de geldende minimumleeftijd op 19 jaar ligt. Ook moet je minimaal een jaar in het bezit zijn van een rijbewijs. Je kunt dan een beperkt aantal voertuigen uit het wagenpark kiezen. Ben je 22 jaar of ouder en heb je je rijbewijs een jaar, dan kun je vrijwel alle auto’s huren. Wel geldt er tot de leeftijd van 25 jaar, of tot het vier jaar in het bezit hebben van je rijbewijs een toeslag. Voor luxevoertuigen geldt een minimumleeftijd van 30 jaar. 

Goldcar Ibiza
  • Prijs
  • Beschikbaarheid
  • Service
  • Kwaliteit
3.3

Samenvatting

Goldcar is een goedkope verhuurder, maar houd er rekening mee dat je een aanvullende verzekering moet afsluiten. Verder kan het bij ophalen en wegbrengen van de auto bij de balie van Goldcar nog al eens druk zijn, zeker in het hoogseizoen.

Goldcar Ibiza contactgegevens

Ga jij je auto huren op Ibiza bij Goldcar, dan haal je je voertuig bij het vliegveld op. Het precieze adres is: Aeropuerto de Ibiza, 07818 Sant Jordi de Salines, Ibiza.

Het lokale telefoonnummer is +34 918 344064. De verhuurlocatie is van maandag tot en met zondag tussen 07.00 en 23.00 geopend. De algemene klantenservice van Goldcar bereik je middels het nummer +34 918 341400. 

Website: https://www.goldcar.es