Centauro Ibiza

Centauro is een autoverhuurder op Ibiza waar we veel vragen over krijgen. De prijzen van Centauro zijn erg gunstig, zeker buiten het hoogseizoen. Tijd om dit auto verhuurbedrijf eens onder de loep te nemen.

Kleine auto vanaf 15 euro per dag (inclusief verzekering)*
CentauroFiat500Centauro heeft een ruim huuraanbod en lage prijzen. Je kunt zelf kiezen hoe je verzekerd wilt worden; basis, comfort of premium. Huurauto’s kunnen op het vliegveld afgehaald worden, maar ook op diverse locaties op het eiland. Dat kan in de kosten schelen, want je betaalt dan geen toeslag.

Informatie over Centauro

Autoverhuurder Centauro kan jaar in, jaar uit rekenen op de goede reviews van zijn klanten. Niet alleen vanwege zijn heldere communicatie en scherpe prijzen, maar ook vanwege het ruime wagenpark. Zeker wanneer je ook de ‘ruigere’ stukjes van Ibiza wilt ontdekken en de zanderige weggetjes langs de stranden wilt berijden, heb je natuurlijk behoefte aan een leuke 4×4 of cabrio huurauto. Centauro zorgt ervoor dat jij ook dan zorgeloos rondrijdt. 

Centauro Ibiza

Huur jij op Ibiza bij bij Centauro, dan huur je je voertuig bij een van origine Spaans bedrijf. Centauro werd in 1973 opgericht en opereert sinds 2016 internationaal. Momenteel bestaan er vestigingen in zowel Spanje, Portugal, Italië als Griekenland. Daarmee beslaat de verhuurder een groot deel van het Middellandse Zeegebied. Bij Centauro kun je je compleet verzekeren in diverse verzekerings klasses. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan.

Het wagenpark

Ga jij een auto huren op Ibiza bij Centauro, dan kun je kiezen uit een zeer breed aanbod voertuigen. Centauro heeft zuinige auto’s, gezinsauto’s, cabrio’s, 4×4’s, bestelwagens en minibusjes. Bovendien heeft het bedrijf meer dan voldoende auto’s met automatische transmissie in de vloot.

Het wagenpark van deze Spaanse verhuurder wordt maar liefst élke zeven maanden vernieuwd. Hierdoor rij je altijd in een fris en recent model.

De mogelijkheid om je verzekering uit te breiden

Bij Centauro Ibiza is schadedekking automatisch inbegrepen in de huurprijs. Echter zijn er altijd zaken die hiermee niet geheel worden gedekt. Denk bijvoorbeeld aan banden en eventuele sleepkosten na een ongeval of pech. Om helemaal zeker te zijn van je zaak, kun je daarom bij Centauro een volledige verzekering zonder eigen risico toevoegen. Hierbij kun je kiezen uit Basic, Comfort en Premium, waarbij de laatstgenoemde de meest uitgebreide dekking heeft. Bij het Premium pakket komt tevens de verplichte borgsom tijdens het ophalen te vervallen. 

Centauro Gold Club

Huur je vaker een auto bij Centauro op Ibiza, dan kan het interessant zijn om deel te nemen aan het loyalty programma ‘Gold Club’. Na drie boekingen word je door Centauro automatisch lid gemaakt van deze voordeelclub. Met dit lidmaatschap krijg je onder andere extra kortingen (5-10%) op je huurauto en eventuele aanvullende diensten en voorrang bij boekingen in piekperiodes. Het Gold Club lidmaatschap geldt uiteraard ook bij Centauro vestigingen in andere landen rond de Middellandse Zee.

Houd rekening met borg en betalingsmogelijkheden

Wil je een auto huren op Ibiza bij Centauro, dan heb je niet per se een creditcard nodig. Ook betalingen met bepaalde typen pinpassen zijn mogelijk. Wil je een auto huren op Ibiza bij Centauro, dan kun je zelfs contant betalen. Wel is altijd een creditcard als garantie nodig. De borg die je met je pinpas of creditcard betaalt, is afhankelijk van het type auto. Sluit je de huurperiode zonder schade af, dan wordt deze borg weer teruggestort of vrijgegeven. 

Centauro Ibiza contactgegevens

Bij Centauro Ibiza kun je je voertuig bij het vliegveld ophalen. In sommige gevallen moet je hiervoor een pendelbus nemen naar een locatie op 5 minuten afstand van het vliegveld.

Het adres is:
Carretera Ibiza-Aeropuerto
Km 6, Número 24 – Sant Jordi de Salines 07817 Ibiza.

Het lokale telefoonnummer is:
+34 966 360360.

De verhuurlocatie van Cantauro is van 1 april tot 31 oktober zeven dagen per week geopend van 07.00 tot 23.00.

Centauro heeft geen kantoor of correspondentieadres in Nederland. Vragen of andere onderwerpen met betrekking tot klantenservice verstuur je via het contactformulier op de website. 

Website: https://www.centauro.net/nl/

Centauro Ibiza
  • Prijs
  • Beschikbaarheid
  • Service
  • Kwaliteit
3.8

Samenvatting

Centauro is bij veel bezoekers van Ibiza een favoriet. Ze bieden lage prijzen en een uitgebreid en modern wagenpark.