Auto huren Ibiza: Alles wat je moet weten

Auto huren Ibiza is een informatieve website, die jou helpt om eenvoudig een goedkope auto te huren.
Maar dat niet alleen: Naast dat we constant alle prijzen vergelijken geven we je ook advies over welke verhuurder de beste voorwaarden en service heeft.

En als je dan een goedkope huurauto hebt gereserveerd, dan hebben we ook nog allerlei tips voor leuke uitjes op het eiland. Geloof ons; Het is heerlijk om het eiland te verkennen per auto. Je voelt je zo vrij als een vogel en kunt gaan en staan waar je wilt. Bijkomend voordeel is ook dat je in het hoogseizoen de drukte kunt ontvluchten en heerlijke verlaten strandjes kunt ontdekken.

Auto huren Ibiza zorgt er voor dat je tot wel 70% minder geld kwijt bent dan bij een normale vergelijkings website en in sommige gevallen kunnen we zelfs een laagste prijs garantie geven. Mooi toch? Zo houd jij wat geld over dat je lekker tijdens je vakantie kunt uitgeven aan een goed restaurant.

Wil je een uitgebreid overzicht van de verhuurbedrijven op Ibiza? Bekijk dan onze verhuurbedrijven vergelijking

Ons advies is overigens om altijd ruim van te voren en bij voorkeur online te reserveren. Het aanbod van verhuurauto’s op Ibiza is enigszins beperkt en op drukke momenten kan er soms schaarste ontstaan.
De verhuurders gooien dan direct hun prijzen omhoog en dan kan het lastig zijn een goede deal te vinden.

Let ook op bij lokale verhuurders met bodemprijzen. Lees de kleine lettertjes aandachtig door, want soms kan het zijn dat er nog een brandstoftoeslag, KM-toeslag of zelfs verzekeringstoeslag opduikt, die niet direct in het boekingsproces zichtbaar is. Verder hanteren enkele verhuurbedrijven een full-full of full-empty mogelijkheid. De laatste houdt in dat de prijs laag is, maar dat je nog extra voor de -relatief dure- brandstof van de verhuurder betaalt. De full-full optie is dus het goedkoopst.